contour meikki
General

Contour meikka saat unelmiesi kasvot

Suurin osa naisista on joskus haaveillut selkeämmistä poskipäistä tai harvemmista ympyröistä silmien alla, ja itse asiassa voit saavuttaa juuri tämän ääriviivameikillä. Contour meikki voidaan luoda vääriä varjoja kasvojen eri kohtiin, jolloin näyttää esimerkiksi siltä, ​​että poskipäät ovat selkeämpiä. Kasvojen ääriviivojen muotoilussa on muutamia asioita, jotka on hyvä pitää mielessä. Ensinnäkin sinun on varmistettava, että sinulla on oikea sävy ihosi sävyyn sopivaa ääriviivaa. Jos käytät liian tummaa tai liian vaaleaa ääriviivaa, se on hyvin havaittavissa, ja se voi itse asiassa saada piirteesi näyttämään huonommilta. Toiseksi sinun on varottava liioittelemasta. Pienellä määrällä ääriviivoja voi päästä pitkälle, mutta jos käytät liikaa, se näyttää luonnottomalta ja epämiellyttävältä. Lopuksi, häivytä ääriviivat aina hyvin, jotta niihin ei jää rajuja viivoja tai raitoja.

Contour meikki sekä poskipäille että nenälle

Nyt kun tunnet ääriviivojen tekemisen perusteet, katsotaanpa tarkemmin, miten saat aikaan joitakin tavallisia ääriviivoja. Yksi suosituimmista ääriviivatekniikoista on luoda poskipäille selkeämmän näköiset poskiluut. Tätä varten sinun on löydettävä poskipäidesi syvennykset ja levitettävä sitten ääriviivat juuri niiden alapuolelle. Muista häivyttää hyvin, jotta ei jää karuja viivoja. Toinen yleinen tapa käyttää ääriviivojen muotoilua on saada nenäsi näyttämään hoikemmalta. Tätä varten sinun on levitettävä ääriviivaa nenän sivuille ja häivytettävä sitä sitten kohti keskustaa. Tämä luo illuusion kapeammasta nenästä. Nämä ovat vain muutamia niistä monista tavoista, joilla ääriviivatyöskentelyä voidaan käyttää ulkonäön parantamiseen. Pienellä harjoittelulla voit luoda minkä tahansa haluamasi ilmeen.

 

Contour meikki – mihin minun pitäisi kiinnittää huomiota?

Yksi tärkeimmistä asioista, jotka on otettava huomioon meikkiä valittaessa, on väri. On tärkeää löytää sävyt, jotka sopivat ihosi sävyyn, jotta saat mahdollisimman luonnollisen ilmeen. Monissa myymälöissä voit oppia ja kokeilla erilaisia ​​tuotteita sekä saada neuvoja ammattitaitoiselta henkilökunnalta. He auttavat mielellään löytämään oikeat värit tarpeisiisi. Niiden avulla voit saavuttaa sellaisen ulkoasun, jota olet aina halunnut. Yksi vaikeimmista asioista ääriviivojen muotoilussa on saada täydellinen sekoitus. Jos rajaus on liian raskas, se voi näyttää kakkuuntuvalta ja epäluonnolliselta. Jos se ei ole tarpeeksi häivytetty, se voi näyttää siltä, että kasvoillasi on raitoja! Avain täydelliseen rajaukseen on levityksessä.

 

Löydä laaja valikoima ääriviivameikkejä verkosta jo tänään!

Kun käytät ääriviivatekniikkaa, leikit periaatteessa valolla ja varjolla luodaksesi illuusion erilaisista kasvonpiirteistä. Käyttämällä tummaa sävyä alueilla, joita haluat pienentää, ja vaaleaa sävyä alueilla, joita haluat korostaa, voit luoda kasvoillesi aivan uuden ilmeen.

Tämä tekniikka on erityisen käyttökelpoinen, jos haluat saada poskiluut korostumaan tai jos haluat minimoida kaksoisleuan. Sitä voidaan kuitenkin käyttää myös leukalinjan hahmottamiseen tai jopa nenän pienentämiseen.

Onnistuneen rajauksen avain on tietää, mihin tummempia ja vaaleampia sävyjä kannattaa sijoittaa. Et halua liioitella, sillä muuten se näyttää siltä, että sinulla on raskas meikki päällä. Mutta jos käytät oikeita värejä ja sijoitat ne strategisesti, voit luoda kasvoillesi aivan uuden ilmeen. Contour meikin avulla mahdollisuuksia on monia, ja sen valikoima vaihtelee laajasti verkossa. Lähde siis tutkimaan heti ja löydä juuri toiveitasi ja tarpeitasi vastaava ääriviivameikki!